Objavljeno - prije dvaesiprvog stoljeća

Continental Trabunjal

 

Continental Trabunjal broj 002 u Vašim rukama! Pa to ni moja tetka nije mogla sanjati!!! Sad - koja tetka ne bih Vam baš mogao i na to odgovoriti ALI recite mi Vi pošteno: KADA JE ZADNJI PUT BILA VELIKA NESTAŠICA TETAKA? Da li se sjećate neke takove nestašice koja je ondak uzrokovala povećanje cijene prosječne tetke? Ili obrnuto - kada je neko možebitno povećanje cijena prosječne tetke (skr. PCpt) uzrokovalo - gluvo bilo - NESTAŠICU tetaka? Eto, sad je i meni jasno kako uzročno-posljedična veza moje tetke i tvojega daidže možda i nije dozrela za javnost ALI Continental Trabunjal broj 002 - JEST!

Šta je "skuhano" u Continental Trabunjalu broj 002?

Idemo redom:  prije svega HVALA brojnim čitateljima prvoga broja  Continental Trabunjala - čitali su nas iz DEVETNAEST zemalja svijeta (čak i dva PRAVA Japanca slavističara koji se u čudu pitaju a kakav je to moj jezik, a ja im odgovorih sluzav, ljigav i pičkolizan na što mi još ne odgovoriše jerbo ovu zadnju riječ ne mogu naći u svojim riječnicima). Zanimljivo je što se NIKO od nekih "naših" i "bivših naših" nije usudio napisati i slovca o prvom broju Continental Trabunjala, a server je zabilježio više od 2000 posjeta samo u Maju! Komentare, uglavnom respektabilne i za mene osvježavajuće slali su Ameri, Kanadjani, Austrijanci i Japanci! Istina, jučer se javio i Fukara Ba iz "nešto je trulo u državi Danskoj" kojemu se ovom prigodom ZAHVALJUJEM i najavljujem da ću više nego rado suradjivati sa ovim inventivnim, ingenioznim i originalnim mladim intelektualcem.

Continental Trabunjal  broj 002 u ovom broju donosi:

 PRIČAM TI PRIČU (JOpet!) -  pričam ti, daklem, kako se ja odavde prisjećam onoga odande. U suštini nepotrebna priča koja oslikava oslikano sa još jednom dozom (a radije bi s bozom)  predoziranog. No, ja ne biJo ja ako odusto - ova priča nikako nema niti kraja niti početka i tako se savršeno uklapa u ovu TRUBriku PRIČAM TI PRIČU. Ovo je NEŠTO što bi i bolesniji um od Vašega svakako - zaobišao.

 10 GODINA SLOBODE! - niste primjetili? 1990 - 2000 - sloboda (SAMO) roda moga. Crni mrak komunjarski je crko zavazda pod svijetlom nezadrživoga bi-turbo naciJOnalizma prožetoga demonskim kraćenjem zdravog razuma (poznatijem - u zemljama učesnicama - kao demokracije) i produživanjem (a i proširivanjem, za kaj ne dečkec, a?) povijesnih istina do iščašenosti, ovaj Irana, ak već hoćete i preciznije. Mislim nešto - milina, bre, gledati u retrovizoru ovih deset prošlih godina - to ni MAKSUZ jeban u glavu ne bi mogao niti izbulazniti, da ne kažem neku intelektualniju riječ. Well, lipi moji -  i ovaj članak nema smisla čitati. Nu, ak Vam je pri nozi mokra čarapa gROKnite ju si o Vašu umnu glavicu pa Vi možda nadođe MOTIF za čitanje ove ode o 10 GODINA SLOBODE (Slobo-ne-Ode…)

 UJEDINJENE NACIJE MOJE GENERACIJE - ČLANAK KOJI JE MOJEGA SUSJEDA SPASOJU UVRIJEDIO I ZABRINUO. Kako je pak Spasoja samo fiktivno ime mojega STVARNOG susjeda neighbour/a Steve-a (jeboTE, JEST Steve a NIJE Wonder!) ondak je i ova kritička reportaža o UN i mojoj generaciji - legitiman pogled odozdo na metelizirane, a air-klimatizirane iznutra pendžere slobodnjaka i planeternih pravednjaka koji nepogrešivo štite slabije e a da bi jačima bilo jošte lakše da ih sve ZGUZU po svojemu receptu svakako. ZGUZU ovdje znači Zajednička Garancija Unilateralno Zajebanih Udruga. Jednostavno, kaj ne? Ovaj članak bi se i dao pročitati ako Vas ne smetaju muka u stomaku, povraćanje, bljuvanje, proljev i vrtoglavica. Well, a i to je puno bolje od humanitarne pošiljke ozračenih lijekova iz Američke ratne rezerve kojima je rok upotrebe istekao jedva nekih 39 godina ranije. Bujrum!

LEGALNO I U TVOME KREVETU - reportaža ispod plahte poluoznojene. Jebačina na kolko oćeš načna a sve LEGALNO - ništa nasilje, sve smilje i bosilje: milina iz divljina. ŽiviJO razvijeni, demokracki ZAPAD, živiJO ja i moj epiKLEPTIČKI napad...! Ako niste permanentni stanovnik Živinica od 1948. ondak je ovaj članak i liječnički nepreporučljiv za mlađe od 117 godina. (nemoj mi, bolan, POSLIJE srati da ti nisam jasno napiso; đe s vidJO da ima kajanja POSLIJE jebanja? A ako i ima,a šta me kuri bolac - ja biram sukim se jebendišem..)

 MARSOVCI & MAJMUNI MOJE MLADOSTI – o ovome naslovu ne treba trošiti previše riječi jerbo je tako izražajan i emotifan da je TEŠKO pretpostaviti kako živi stvor postoji a koji se nad ofim ne bi rasplakao. U ovom literarno-autoBIOgrafskom članku se nije moglo breZZZZ poezije. To je tako emotifno, a istovremeno tako duboko pa se sve bojim da mi ne šine iznenada. Nafta. Nu, i ovaj članak je – sklizak. Daklem, ako nemate lance i katance – nemojte ići na TU stranu. Ja osobno nemam ništa lično kontra Majmuna. Pa, štovoše, ne zbunjuju me niti gospoda drugovi Marsovci. No, akutni problem je Moja Mladost koja nije NIKADA niti postojala a u MLADEŽI je ne mogu vidjeti. Mada sam imao puno MLADEŽA. Imam ih I sada. Oš da ti pokažem onaj ispod pupka a poviše… Sorry narode, ovo nije pornografski list pa nastavka nema. A što se tiče ovoga članka hajmo pošteno – koga kuri bolac za Majmune? I ko se Marsovaca plaši još??? Recite mi – ZAŠTO bi VI potrošili možda i cijelih 4 (četiri) minuta (pod uvjetom da ste ipak SVRŠILI osmoljetku) čitajući ovo sranje? Pa – DA! Ovo se glatko može preskočiti. A ne treba čak niti GILLETTE!

 

I, kao i vazda prije - važno je na kraju znati:

 

1.      Vi ste ovdje jerbo niste negdje drugdje, a sve to Vašom voljom vlasTitom

2.      nemojte mi umovati o jeziku, smislu, razumu, svijesti, PODsvijesti i povijesti - ovo nije Vaš već moj oninanijusOriginalis i s toga JA krojim pravila na ovoj webostvorevini (e, a da bi Vi samo uživali brez rada)

3.      nema žalbe na sve ovo - niti ste ovaj service platili, niti ga možete klatiti - jasno, zar ne? I pošteno jebala ga majka!

4.      suradnike, a osobito suradnice - primamo: kada Vam nitko neće ništa objaviti, javite se, na diku i hvalu Continental Trabunjalu

5.      i, na kraju, ako nam oćete prebrojati familiju za ispoljeni intelektualni napad, a dokazani umni kreatorijum ondak nam se javite dično i električno na ofu adresu koja uredno RADI 25 sati dnevno:

jebalaMaraMornara@fukara.com

U međuvremenu internetično & patetično, uell - i sasvim lično,

vazda veselo i sretno,

      iz Kanade od Vašega Vlade.

Povratak na sadržaj www.VladimirKreca.com

This site was last updated 04/26/06