Nekoliko poslastica iz ove fantasticne knjige: 

 

"Neka je slava i hvala Allahu, nasemu gospodaru,sto je odredio da u krilu zene bude uzitak nad uzicima muskarcu i sto je odabrao muskarca da uveseljava zenu i da joj pricinjava najvecu radostI neka mu je hvala sto nije dao zenskom tjelu nikakvih slasti ni naslada prije no sto u njega udje musko. 

 

I sto onome cime se muskarac ponosi nije dao ni mira ni spokoja prije no sto udje u zenu.

 

U svojo mudrosti, uredio je tako da musko i zensko utjecu jedno na drugo i djeluju jedno na drugo i da se samo zajedno mogu predavati ljubavi i uzivati u obljubi, boreci se, rvuci i saplicuci udove u sladostrasnom prozimanju......"

 

***********

 

Ako Vam se je svidjeo ovaj mali odlomak, javite mi se E-mailom, pa cu u buducnosti za Vas pripremiti (prevesti ) slijedeci, pa ako je g.Webmaster sporazuman a citaoci mi se jave, mnogobrojno, potruditi cu se Vase zelje i ispuniti.

 

Abraham L.

 

       * nastavak 002 *

Kada im se dotaknu tijela i kada im se trbusi stope u jedno, oboje osjete radost! I onda se muskarac priljubljuje i odmice od zene kao da udara batom, a ritmicki pokreti zene upotpunjuju  njegove kretnje. A krajnji je cilj svega toga nasladjivanja  u kretanju i pomicanju - izbacivanje sjemena.

I neka je hvala Allahu sto je iskitio ljubav i drugim darovima, kao sto su cjelivanje u usta, u vrat i obraze, i ispijanje svjezih usana, koji i u pravi cas ucvrscuje muskarcevu zelju i potice ga da prodre u krilo zene nalazeci u njemu neslucene slasti.

I neka je hvala Allahu sto je ukrasio zenine grudi dojkama, i obdario je punasnom bradavicom, a njezinim obrazima dao divnu blistavu boju. I sto joj je dao oci koje pobudjuju ljubav i trepavice nalik na ostrice maca..

I obdario je  oblim tjelom, krasnim pupkom, ponosnim kukovima i divnim bedrima koja s lakocom nose sva ta cudesa i umilje. A izmedju bedara smjestio je popriste ljubavne borbe, divno ukraseno, nalik na lavlju glavu, s ustima koja poput vrata propustaju u cesmu ljubavi. Na koliko muskaraca vreba smrt pred tim vratima?

A koliko su od njih ipak junaci! 

I svu je tu milinu Allah ukrasio drazicom sto se nadviruje izmedju  usmina, pa je nalik na  trag sto ga ostavlja za sobom gazela u pustinjskom pijesku.

A sve to obilje ljepote nose i podrzavaju dva predivna stupa, svjedocanstvo Allahove moci i mudrosti. A ti stupovi - niti su predugi, niti su  prekratki i ukraseni su koljenima, gipkim listovima i gleznjevima oko kojih se spustaju skupocjeni kolutovi. 

Zatim je Svemoguci uronio zenu u more svakojakih divota, krasota i radosti, i uresio je predivnom odjecom, blistavim pojasevima i ocaravajucim smijeskom.

                                                 ( nastavlja se)......

 

U Becu 23. oktobra 1999                                                     Abraham Levy

Design & Publishing: Helena & Vladimir Kreca

Updated: Monday, November 01, 1999