* nastavak 003 *

PRAKTICNI SAVJETI  SHAIKH-a AL NAFZAWI-a:

Musko spolovilo

Koje je musko spolovilo vrijedno muci sigurno 75% muskaraca, pa poslusajte ovu mudru arapsku pricu o tome "problemu":

......."Prica se da je Abdel - el Melik ben Meruan jednoga dana posjetio svoju ljubljenu Lejlu, pa posto se s njom naveselio i naradovao poslije obilne vecere, stade je ispitivati o raznim stvarima. Medju ostalim, zamoli svoju draganu da mu kaze koje su odlike i osobine sto ih moraju imati muskarci da bi mogli zadobiti naklonost zena?

       A Lejla mu odgovori: "O gospodaru, moraju imati obraze kao i mi." No ben Meruan se ne zadovolji time, vec nastavi da se propitkuje:" I sto jos?"A Lejla poce da se izmotava, pa govoriti, da trebaju imati kosu, oci, usta -kao i mi itd.

No, Abd- el Melik se ni time ne zadovolji, vec stade ispitivati Lejlu kakvo treba da bude musko spolovilo koje moze priciniti radost zeni i pruziti joj rajske naslade.

"O gospodaru, odgovori mu ona, "ono ne smije biti duze od dvanaest palaca ili tri sirine sake, ali ni krace od sest palaca ili saku i pol."

Kad je cuo te rijeci, Abd - el - Melik se zacudi iscrpnosti njena odgovora, pa se nasmije i nadoveze:"A kakvih ima sve muskaraca u tom pogledu ?"

No Lejla se ne dade zbuniti, vec mu spremno odgovori: "Zene kazu da ih ima u kojih je dugacak dvanaest palaca ili tri sirine sake, ali da takvih nema mnogo.U drugih je,  vele, dugacak deset palaca ili dvije i pol sirine sake, no najvise je onih u kojih je dugacak osam palaca ili dvije sirine sake.  A za one u kojih je kraci od sest palaca kazu da im ne mogu pruziti uzitak."

Osim toga ako se muskarac vrijedan hvale nadje u blizini zene, njegovo udo nabrekne, postaje snazno, mocno i tvrdo. Ono izbacuje sjeme polako i nakon posljednjeg trzaja pri izbacivanju ubrzo ce opet postati kruto.

Takvog ce muskarca zena voljeti i cijeniti, posto zna da je moze podobro obljubiti.Stoga njegovo udo treba da bude dovoljno veliko i dugacko. Muskarac mora imati siroka prsa i teska stegna, i mora znati kako da vlada izbacivanjem sjemena i poznavati sve nacine kako se postize ukrucivanje uda. A udo treba da dopre do kraja zenine rodnice i da je potpuno ispuni......."

                                                ( nastavit ce se )

 

U Becu 10. Novembra 1999                                                Abraham Levy

Design & Publishing: Helena & Vladimir Kreca

Updated: Wednesday, November 10, 1999