* nastavak 004 *

PRAKTICNI SAVJETI  SHAIKH-a AL NAFZAWI-a:

O snosaju 

Bio jednom jedan poznati mudrac, koji je svoje znanje upotpunio znanjem jednog drugog mudraca, velikog poklonika i poznavoca ljubavnog uzivanja, koji je muskarce u ime Allaha - (posvetilo se njegovo ime), poducavao ljubavnim vjestinama prenoseci na njih svoja i druga iskustva:

"Muskarac koji hoce zadobiti ljubav i stalnu naklonost zene - a to vrijedi za sve muskarce, bez iznimke, ma kakva bila njegova vanjstina, a koji zeli  da njeni osjecaji prema njemu budu trajni, mora se sa mnogo zara posvetiti ljubavnoj predigri te tako zenu pripremiti za snosaj.

Prije nego priones da obljubis zenu, ti je uzbudi ljubavnom predigrom, kako bi vam oboma - snosaj zavrsio potpunim  zadovoljenjem. Zato ces dobro ucinuti ako se malo poigras s njom prije nego stavis svoje spolovilo u nju i potpuno se sjedinis s njom.Uzbuditi je mozes tako, da joj ljubis obraze, sises usne i grickas dojke, ljubis pupak i bokove i da je njezno milujes po bedrima. Ne zanemaruj nijedan dio tijela.

 

Kada si joj se potpuno priblizio i pripio je uzase, te vidis da joj se pogled zamagljuje, pusti da se tvoja i njena zudnja stope u jednu, i tada neka ti zelja postigne vrhunac, jer to je pravi trenutak za pocetak ljubavne igre. Ako tada bez okljevanja pronadjes put u nju, priredit ces joj bez sumnje- najvece zadovoljstvo! Osjetit ces kako usne njenog spolovila pozudno upijaju tvoje spolovilo, a to ce tebi i njoj ucinuti najvecu radost.

Zena je nalik na plod koji ne daje svoju slast dok ga dobro ne protrljas rukama.Sjeti se samo bosiljka.Ako ga dobro ne zagrijes i ne proteras medju prstima - on nema nikakvog mirisa.

Isto je tako i sa zenom. Ako je ne raspalis poljupcima, ugrizima i milovanjem, nikada neces dobiti od nje ono sto zelis. Neces uzivati u snosaju s njome, niti joj se svidjeti i probuditi njenu naklonost, a jos manje zadobiti njenu ljubav. Sve njene odlike i vrline ce za tebe ostati skrivene!

Znaj da zena nikada nece osjetiti ljubav za jahaca koji nije kadar rasplamsati i ugasiti vatru u njenom krilu. I zato vam kazem muskarci, budite pazljivi prema zeni i pazite na svaki znak sto vam ga daje, bavite se jedino njome.

A narocito pazite na to da ne propustite  pravi trenutak, koji dolazi u taj cas kada zenine oci postaji vlazne i kapci na njima se napola zatvore, sto je znak da je dosao taj trenutak gdje su  vasi poljupci, draskanje i milovanje postigli svoj cilj i ucinak. E, u tom trenutku prioni na posao! Poslusajte moj savjet muskarci, pa tek posto ste ovako uzbudili zenu i uspalili plamen u njoj, istom sada stavite svoje spolovilo u njeno.

A kada uzivanje prodje i zavrse ljubavni zagrljaji i ljubavno rvanje popusti, nemoj se jednostavno odbiti od zene, vec se povlaci polako. Ne vladaj se poput  neotesanca koji postupa sa zenom kao da je mazga, uspinje se na nju ne vodeci racuna o dobrim obicajima, te posto izbaci sjeme odmah se odmice, ustaje i odlazi. Nikada se  nemojte tako ponasati, jer time lisavate zenu trajne radosti, a sebi uskracujete njenu ljubav  i naklonost."

 

Umilno osvajanje zene opisa Shaikh al- Nafzavi u svjoj pricici o Bahlulu i  Hamdoni:

 

"...Bahlul u ljubavnom zaru govori umilne stihove o sebi, a bogami i o svome "milojku"

"Svome stojku, Allah mu snage dao,utociste trazim,

jer on nema luke u koju uploviti moze

Pogledaj stojka moga i vidi kako je velik.

Kako se ljepotan,ponosito dize i strsi krut i stramen.

Dozvoli da ti pridjem,odbiti me nemoj.

Milinu svojih grudi pokazi ocima  mojim

I ne uskracuj stojku mome da uplovi u luku tvoju

I utociste nadje medj' cvrstim berdrima tvojim."

 

Dok je slusala te stihove, Hamdona, odjednom osjeti kao da pocinje gubiti svijest i zamalo da se neobeznani. Pogled joj pade na Bahulova "stojka" kojim se upravo hvalio - a imao se  i cime hvaliti, i vidje kako poput stupa strsi izmedju njegovih butina. U svome kolebanju dali da mu se poda ili ne, osjeti duboko u svome krilu silnu zelju za zadovoljavanjem. A sejtan koji je uvijek prisutan, dopusti da joj se ovlazi trokut medju butinama, vlagom koja je uvijek preteca uzitka.

Videci da se nece vise moci odupirati svojoj zudnji da se nauzije cvrstine  Bahlulova "milojka", Hamdona rece :"Neka ti je po volji."- pa se zaputi prema svojoj sobi osjecajuci kako joj gore svi udovi od zarkog iscekivanja onoga sto ce se dogoditi.

Hamdona legne na svilom pokrivenu lezaljku zaobljenu poput svoda, pa svejednako drhteci spusti salvare i ostade gola do bedara.

Bahlul joj pridje pa je obgrli, gotovo ne vjerujuci da ta ljepota kojom je veliki Allah obdario Mamunovu kcer lezi u njegovom narucju. I on osmotri to predivno tijelo pod svojim rukama, pupak sto bijase nalik na crni biser na zlatnoj skoljci i cvrsta bedra zaobljena poput kupole od bjelokosti, blistavo bijela i divno oblikovana. A zatim mu se pogled zaustavi na onom divnom zamamnom trokutu izmedju butina koji je vjecna zelja svih muskaraca, sto se blago izdizao prema trbuhu kao istinsko cudo prirode. I svejednako izgovarajuci zarke ljubavne rijeci protkane stihovima, on se spusti na lezaljku pored nje i stade je milovati, draskati,ljubiti i privijati uza se, sve dok ne primjeti kako je u Hamdone poblijedilo lice a grudi joj se stale nadimati poput valova na uzburkanom moru. Hamdona se vec bila napola izgubila ljubeci i grleci njegova stojka - raspaljivajuci ga svojim njeznim rucicama i usnama. No,Bahlul se ne zureci uhvati njenih prelijepih bedara pa poce da kopa izmedju njih, kao da svira na harfi govoreci slatke i umilne rijeci. Znajuci da je sa time upalio divlju zelju, leze on na ledja, a ona se baci na njegov bat koji je stajao poput uspravnog mramornog stupa. Vidjevsi ga pred sobom u svoj snazi i velicini, ona se objema rukama uhvati za taj stup pa ga uzjaha silovito, a Bahlul duboko gurne svoje orudje u trbuh sultanove kceri, koja nazvavsi velikog Allaha poce se dizati i spustati po njegovom "milojku", okrecuci pritom tijelo poput sita u kome vjesta ruka prosijava brasno. Pokretala se tako i plesala gore - dolje, udesno i ulijevo unaprijed i unatrag, vretenajuci tijelom u jednom ritmickom plesu kakav nikad nije postojao.....

Jahala je tako i vretenala po Bahlulovom vretenu sve do onog neopisivog trenutka uzitka koji se cini da nije od ovoga svijeta. A studenac izmedju njenih bedara usisavao je Bahlulovo vreteno kao sto dojence sisa majcinu dojku. I kada se cinilo da ce se sad na sve rasprsnuti, i stojko i pecnica koju je tako zarko raspaljivao, odjednom oboje osjetise slatko olaksanje, uzivajuci zajedno u zadovoljenoj pozudi......

 

                                                ( nastavit ce  se..... )

U Becu 27. Novembra 1999                                                Abraham Levy

Design & Publishing: Helena & Vladimir Kreca

Updated: Saturday, November 27, 1999