ha, i ovo je objavljeno

erekcKECiJA

...evo sam pročitao u beogradske novine (ne jedne!) da je onaj neki dan sahranjeni ostavio imutak (barem ono što je POZNATO) negdje oko 4,5 MILIJARDI dolara.

Oma mi se podigao. Računalnik. Pa sam pretpostavio da je taj - neki dan u Požarevcu BEZ MISU, bre! - sahranjeni radiJO neki dvaes godina. Ondak to ispane vako:

dvaes godina jednako 240 meseci ONDAK, bre podelim 4,5 milijarde dolarova sos 240 meseci i - ne mogu bre ovoj pički od silikona da poverujem! JEBOTE!!!! Pa to je, bato računaj za sebe ako ne veruješ!; pa to je skoro DVAES MILIONA nama mu ga spalim MESEČNO!!!

Infarkt da te tresne, bre!

OK, za vas picajzle: nije baš dvaes miliončeka mesečno ali jes šta jes tačno 18 miliona i 750 iljade. Dolara.

Bato, pa nadnica mu po tome ispane jedva ŠESTODVAESPET iljade. Dolara. Ali samo ako BAŠ SVAKI dan radi. Ako radi samo uredovnim danima onda je to brale više nego DUPLO! Jopet u dolarime, bre.

I još mi se mrak navuko na ove moje sjebene oči kad sam potego računaljku da vidim koliko je bre čovek morao da bude plaćen po radnom satu. Ispade, bre, da nikad nije smeo da bidne manje od TRIES ILJADE dolara PO SATU jerbo ondak nebi stigo da deci i ženi ostavi niti jednu jedinu milijardicu.

A, šta ti tamo provokatoru jedan trulozapadnjački priupitkuješ a koji je kurac ostavio narodu!?

OK, sine, i ja znam da je srpski narod naviko na opanke i nebeske ideje poslije kojih se neki čak i sjete da su kolektivne halucinacije razornije i od Itlera, bre. Ali, taki moraju da beže. Na drugu planetu...

Ama, jest da sam pederiška and impotentan (a, email ANONIMNI kritičarovi, sjebavam vam riječnik, a?) ali mi se živo jebede šta jedan cijeli narod oće ili neće.

Jedino sam se usro od straja kada sam tome neki dan saranjenom u Požarevac privatno  groblje dakle kad sam shvatiJO da je inflacija već početkom 80-tih bila nezgodna i da je za iljadu dolara u dinarima trebala nacionalna transportna kompanija, a da o kasnijoj HIPERINFLACIJI i ne govorim, dakle, ispane mi da je taj miliŠević biJO - mađioničar: tako opake količine para od tako bijednog i osiromašenog naroda on je "isparivitis" u svoj ničim izazvani džep PRIVATNI, personalni a i lični.

Čovjek koji je disao skoro DESET dolara po SEKUNDU punih DVADESET ljeta OSTAJE ljubav prva nekih tamo Crva!!!

Daklem, računam ja dalje, NIJE bilo samo 4.5 milijardi! NIJE MOGLO BITI: pljačka je bila EPOHALNA i još uvijek NITI IZDALEKA izmjerena.

Srbi - SVI REDOM - više se NEMATE prava zajebavati sa Antinom pljačkom: premašili ste sve granice i mjere i ukusa. Ako baš hoćete biti gladni i jadni, poslušajte onu pesmu (sadašnjeg /ili doskorašnjeg/) ministra SCiG kulture - Pogledaj dom svoj, Anđele...

Da, baš je lakše ratovati - MA KAKO TAJ RAT I PRLJAV I KRVAV MOGAO BITI - no ove račune sređivati. Kuj zucne, prangija mu pucne! Na ONO mesto...

Ne, sine, ne moraš me, bre, potsećati kako sam ja baš redovna serulja skontraproću Đrođe Grmalj, seljoberizacija (pravljenje globalno selo od sela and gradovi a sve odjednočke), pušenje, Iraklije i tako to. Ove MONSTRUOZNE brojke gore navedene iz moj kut and ugao govoru više no pet milijona pari Imeldinih cipela (ajde, bre, mame ti ga spalim pa otvori enciklopediju i pročitaj a koji je kurac bila ta Imelda i zašto je stonogi trebalo iljade cipela dnevno svaki dan!) ALI - iako izmučen - njen narod NIJE potjeran u sram i zločin rata kontrasproću SVIH susjeda.

Jedan primjer.

Ajmo i toga nesretnoga Đrorđa: vako - on je definitivno opičen i baš vjeruje da nekog turca dobro radi. Njemu je zelo dosadno ako mu fabrike najveće ratne mašinerije na svijetu ne rade. On je i žrtva. Američke fatamorgane o kršćanstvu, ekonomiji i dužini batine (isto što i KITA)... Konačno, Đoka ni izdaleka nejma "prihode" ki onaj na privatnom groblju u Požarevcu. Malo i ne smije (no, to i nije neka briga za njega), onda je i nekako neukusno ALI Đoka sam ne uzima (pre)više no šta mu treba. Naime on NIJE došao iz gladne kuće: i prije dolaska u Bijelu Kuću, Đole je imao ne samo za kifle, kavu i "Sportske novosti"; on ti je bre vozio puno bolje aute od "fiće", a i neke tamo avione kad mu se prohtelo da se nebom provoza....

Konačno, Srbija je BANKROT kada joj "munu" (sinovi njojzini, najprije!) 5-10 milijardi dolara; Đorđe Grmalj spička na Iraklije samo 2-3 ILJADE milijardi tih istih dolara pa opet ki da se nikaj nije desilo: hamburgeri nikad veći, CNN nikad popularniji, Olivud sos pederskim kaubojima zajašjo Planetu i itd.

Srbija NEMA puuuno toga ELEMENTARNOGA ali u ime Nebeske Nacije niko ne postavlja pitanja računa, nikoga ne zanima kako je uopće moguće da ni Olivud nejma tako dobro plaćena derana, niko da podigne glavu iz pjeska i primjeti da sramota i sirotinja nisu preveliki problem, nije problem ni mrijeti, ni krvariti, PROBLEM je sine, šta nikuj bre više nije jak ki on, bolest je sine što će se morati još petsto godina pevati o Kraljeviću Marku #2, a Turaka ni od leka, Rvati davno sprašili vu Europu i možda ČAK nekog novog rata i ne bude! Ne daj, Bože!

Vidio sam ovde u svetu neku vrlo vrednu i pametnu srpsku decu kako naporno rade za 5 do 7 dolara na sat. Ako im kažem da je veliki, a u Požarevac neki dan sahranjeni DISAO 20 GODINA po sekundi 10 dolara (na sat 36 000 dolara) onda će oni lahko i brzo izračunati da im je bolje ovdje krepati no se tamo vratiti.

Je, moran ti i ovu reć: jedan me pitao gotovo u šoku - čilac, a koji kurac je on proizvodio za 36 000 dolara na sat!?

Krivi. Vrlo krivi.

Ne vjerujem da je klinja ukapirao.

I meni je trebalo vremena...

Proljeće je došlo. Nakon JEDANAEST ljeta slušam na direktnoj vezi žubor Une u Bihaću. Tufo, ne dolazim u Sanski Most, niti mogu niti oću nekaj objašnjavat. Volim Unu. U Bihaću je Una još uvijek nevino zelena, i čista i jedinstvena, i nemirna i prelijepa. Ima tomu pravijeh razloga. Zdravih.

A okolo Bihaća...

Misterije su se dešavale okolo Bihaća.

I sad mi je laše pod nož (kirurški) poći,

Kao i vazda prije,

uz najiskrenije pozdrave

    od Vlade iz Kanade.

Povratak na sadržaj www.VladimirKreca.com

This site was last updated 04/27/06