brljivitis internetis spizdivitikus.......

in guestbook on

http://guestbook.cgi.net/SN39

Name: Vladimir Kreca
Ip: 24.67.81.231
Time: Fri May 5 00:00:28 2000
Email: pickoljub@hotmail.com
WebSite: VK & Other Original Individuals
Poruka/Message:
HalloU svimaN!
Ja sam tek danas (May 04, 2000) "otkrio" ovu stranicu. Sve sam nesto mislio da NE VALJA ako te progresivne i humanitarne snage nemaju svoju prezentaciju na NET-u. Prevario sam se. I TO JE DOBRO!
MORAM dodati o gospodi (vidi prijasnja pisma gostiju)koja "jugoslaviziraju" na racun Suvareve radne (a i paradne) YU povijesti - gospodo drugovi ZAR VAS NIJE SRAMOTA DA DANAS nekome prigovarate zbog SFRJ?! STA vas to boli da jos bulaznite SFRJ? Sklonili ste svoje debele guzice (ki i ja sam, da, Boze moj..., he, he, HA) u konvertibilne hladovine i polako sjecirate (a koga drugoga?!) Mr. Suvara ki da vam je ON uzeo vasu dragu SFRJ????? Jeba vam pas cunku brezobraznu!; Suvar je i DANAS SUVAR (cak i kad ga demokracku sprdu usred Zagreba) i TO zavrijedjuje posten ljudski respekt!; a vama ako vam se gradi SFRJ RECITE TU PROVALJOTINU SVOJOJ VLASTITOJ SUPRUZI PA CE VAS SMJESTITI NA LOKALNU PSIHIJATRIJU. Recite to svojoj vlastitoj djeci i ona ce vam reci DAD, O, DAD PLEASE SHUT UP FUCK OFF AND CLOSE FUCKIN DOOOOORRRS!
I jedna mala personalno-licna porukica moja dicna:
dragi moji jugosloveni sa kanadskim i dr. slicnim pasosima JEDITE GOVNA TU GDJE JESTE I BUNCAJTE KOLIKO GOD HOCETE O SFRJ - DA STE IKAD (doista) BILI JUGOSLOVENI VI BISTE UKLONILI MILOSEVICA JOS PRIJE 1985-TE, OVAKO JE ON VAMA "SPUSTIO" ZAUVJEK TURBONACIONALIZAM KOJI JE SASVIM NADMASIO I NAJBOLESNIJA USTASKA MASTANJA. U SVEMU TOME JEDAN SUVAR NIJE MOGAO NISTA (a i pametno je da se ni petljao)UCINITI.
dRAGI MOJI sfrj-OVCI NE ZAJEBAVAJTE SVIJET SVOJIM MAMURLUCIMA - VI VJERUJETE FATAMORGANI BOLJEGA JUCER SA DANASNJIM RECEPTOM SUTRASNJEG PIJANSTVA NA TUDJI RACUN. U tome ima ne samo problema vec i opaki karcinom bjesomucne destrukcije KOJI VI NE PRIZNAJETE, NITI VIDITE> time on nije nista manje opasan.
Jugosloveni VI NE POSTOJITE jer ste se toliko usrali DA SU VAS VASA VLASTITA GOVNA PREKRILA dovoljno duboko (i daleko) za Gabriel Garcia Markes arsina.
Jebo vas traktor tupave - ZBOG VAS cu jos pomisliti da je onaj pizza-majstor NESTO i radio kad je farbo krmse ispred kanadskoga parlamenta u Ottavi!
I - nije ovo iz mrznje BUDIMO BAREM PRAKTICNI ako vec svi znaju da smo glupi...
Intenzivno vas volide VK, Calgary!
DUPLI POREZ I POSTENA REVIZIJA PRETVORBE FASIZMU!!!!

**************************************

U međuvremenu internetično & patetično, uell - i sasvim lično,

      iz Kanade od Vašega Vlade.

Povratak na sadržaj www.VladimirKreca.com

This site was last updated 04/26/06