ma, i Bog voli šampione....

Kako moja tetka kaže...

Evo, dragi moji, ima duuuuuugo kako se baš ništa nije desilo na ovoj webostvorevini. Mada dobar odgoj nalaže neka objašnjenja DOZVOLITE da priznam i neku slabost šuteći o detaljima pa da pređemo na djela bijela.

Primjećujete na desnoj kolumni nekoliko grafičkih prikaza  - odlučio sam Vam svima prezentirati te fakte o posjećenosti ovih stranica bivajući veoma ponosnim što je krug ljudi, bolje rečeno LJudina, koji posjećuju ovu stranicu i velik i impresivno raznolik i - stabilan. Unatoč ne baš brilijantnoj koncepciji, a još manje tehničkoj dorađenosti ovih stranica, pa čak i za vrijeme mjeseci kada se NIŠTA baš nije mijenjalo - ova stranica je imala svoje mjesto iznova na tisućama ekrana diljem planete. 

Uell, da li sam-smo to zavrijedili? 

Nisam gotovo nikad bio bolestan na neka velika imena ali, ako pogledate TKO je sve ovdje "navratio" i čiji su tekstovi objavljeni onda ove statističke švrljotine odmah postaju jasne. Sa izuzetnim ponosom i zadovoljstvom naglašavam da su svi oni ovdje na radost svih nas SASVIM dragovoljno i besplatno. I, budimo fair - sva ta imena imaju potpun kredibilitet i priznanje u svim krugovima koje su ikada dotakli. Misterije nejma - velikani bivaju i većima kada sebi dozvole da "svrate" na izvaninstitucionalne i male "webostvorevine". Ili sasvi male kavane, svejedno.

Malo boljim zagledanjem u ove djelomično prezentirane statistike OGRANIČENE na samo zadnjih 12 mjeseci ima bezbroj jasnih odgovora i ja Vam ne mislim objašnjavati ono što i sami vidite. Dužan sam, ipak, pojasniti da je sve ovo najprije moj hobi, moja igračka i moj djetinji pokušaj da nešto (pa šta god mi naiđe, je l') sasvim iskreno dijelim sa ljudima koje ne mogu tako lako (niti baš jeftino) niti sresti, niti vidjeti. Otuda "nekontrola" u metežu naslova, stila i itd...

Ako ste primjetili "bukete" jezičkih i emocionalnih nebuloza, cinizama i provokacija - onda ste naš stari posjetitelj i - vjerojatno - nije Vam krivo. Vi već znate da iz svega toga ne niče (niti tu ikakvu namjeru ima) nikakva organizacija ili (ne d'o Bog) neka nova sasonosna formula-otkriće: naime, moja poruka je jasna od prapočetka CAR JE GOL i zbog očuvanja posla, života u svom vlastitom zavičaju ili očuvanja BILO KAKOVIH "viših interesa" ja, a i moji suradnici, nećemo odustati od naglašavanja onoga što je zdravu razumu jasno već stoljećima.

A to je jedna jedina brutalna i dosadna istina CAR JE GOL.

I moja tetka kaže CAR JE GOL, ne tuci dijete što se pored tute posralo, ima krpara, a ovima je već prošle godine bilo vrijeme da se operu. Ondak sam ja dobijo batina kad je tetka otišla. U Švicarsku. A ja osto u Bosni...

Moram dodati da kreiranje ove starnice košta i vremena i novaca. To govorim zbog onih koji su mi svoje radove nudili za dolare i marke. Meni je bilo teško shvatiti kako oni tvrdo vjeruju da ja ovom stranicom zapravo varam naivne i ZARADJUJEM! Baš tako!!!! Da bih ja samo ovo što sad čitate mogao ovako zapisati potrebno je skoro 1500DEM ili nešto više od 1100 US$. Naime, Windows 2000 Professional, W2000 server, MS Office 2000 i još poneka sitnica. Jasno, govorimo o mojemu softveru, a tu priča (oko troškova) tek počinje. Ja razvijam i sasvim privatni server baziran na popularnom i znatno jeftinijem e-smith-u ali - i to je novi trošak. Najkraće VK and Other Original Individuals NIJE komercijalni projekt i nejma namjeru kupovati ničiju kreativnost. Stranice su otvorene ali ne za trgovinu. Drugi su tu puno bolji i ima ih svakim danom više pa, ukoliko Vas zanima trgovina, nikakva problema nije da svratite na te trgovačke stranice.

Sada je Arabela ljuta na mene što još nisam objavio OROSKOP od ljubav za juni. Evo, to činim danas (udji na slijedeću stranicu pa vidi). Na drugo strani pripremio sam veliki broj novih članaka i osvrta koji će se sukcesivno poočeti pojavljivati slijedećega-ovoga mjeseca. Slijede i video-klipovi (minijaturni filmovi iz moje kućne filmoteke), pa čak i štogod muz'ke.

U medjuvremenu, javite se - pošaljite koju riječ na daleki divlji zapad (tu gdje ja živim) a ondak ću i je Vama uzvratiti. Ako Vas ljeto i srodne mu aktivnosti vuku na drugu stranu, a bili ste ovdje - HVALA, sigurno ćemo se opet sresti. U boljem izdanju.

I, kako moja tetka više ne kaže, ciaou djaci!

 **************************************

U međuvremenu internetično & patetično, uell - i sasvim lično,

      iz Kanade od Vašega Vlade.

Povratak na sadržaj www.VladimirKreca.com

This site was last updated 04/26/06