Objavljeno - Friday September 07, 2001

Odjeci našega novega ruha...

 

Eto, gotovo nenadano "preobukli" smo ovu stranicu, skinuli teške sadržaje koji usporavaju Vaš pristup internetu i pojednostavili "navigaciju" po cjelokupnom sadržaju naše stranice.

Znao sam od samoga početka da tako MORA biti, ali nipošto nisam htio posjetitelje koji bi tu dolazili poradi tehničkih polemika, a još manje sam želio one koji su tu jednom slučajno i nikada Više. Ipak, NAJVAŽNIJE mi je bilo da posjetioc ove stranice BAR nešto - PROČITA. Viđenja su bila i ostala nekako manje važna (iako to NE ZNAČI da će fotografije, pa i filma, biti manje, dapače!).

Izdvajam podršku izuzetnih i pasioniranih posjetilaca ove stranice iz Beča, Tuzle, New Yorka, Kopenhagena, Basela, Beograda, Sarajeva, Pule, Zaprešića, Honolulua, San Diega, New Zealanda i još nekih.

Iskreno žalim i nije mi baš jasno kako me NITKO nije primjetio u Bosanskom Novom, Petrinji, Šibeniku, Metkoviću, Baču, Bapskoj, Šidu, Iloku, Poljavnicama, Dobrljinu, Bosanskoj Kostajnici i Bihaću... Nije valjda da svi još uvijek nemaju pristup internetu, nije valjda da je to tamo tako skupo. Ili sam ja za njih definitivno nepostojeći pa nitko i nije pokušao u tražilicu ispisati moje ime?

I, ako bih nastavio ovom "sivom" stranom, žalim što je autor nekoliko sjajnih napisa na ovim stranicama Misterija i njen dečko (nadam se - već muž) Mehmed Bahtić jednostavno NESTALI. Naime, dok su surađivali meni se činilo da je to obostrana radost i uspjeh, a onda se moj e-mail vratio, a oni prosto - nestali.

Ne javlja mi se više niti "Zmaj od Bosne" iz New Jersy-ja, a M.V. iz Tuzle sigurno nije volio moj zapis o "digeruši" pa je - zanijemio...

Od prvoga dana tu su bili i ostali Abraham Levy, Prof. Branko Thomann, sjajni Mile Stojić, Irfan Horozović, senzitivni i originalni Slavko Lebedinski, proračunati i dragi Ljubo Ruben Weiss i, epizodno po nastupu, još dosta drugih.

Reći samo hvala za sav njihov sjajni, originalni i doista fascinantan trud uložen ovdje SASVIM BESPLATNO, složićete se - bilo bi brezobraznije od bilo čega. Umjesto toga formalnog (ili najiskrenijeg HVALA) u ovom uvodu se kratko osvrćem na sve ono što je bilo i najavljujem rad na kompletiranju svih aspekata ove stranice.

A statistike kažu da ste nas čitali iz gotovo svih zemalja svijeta!!!! Kažu još da smo uspjeli svakog mjeseca u zadnje DVIJE godine zadobiti bar 17000 (sedamnaest tisuća!!!!) posjetilaca i da ukupan prosječan boravak posjetioca na ovim stranicama nije kraći od tri minute! HVALA VAM - niti sanjati ovo nisam mogao!!!!

Upravo zato - novo "ruho" i još više rada.

Najčitaniji u zadnjih šest mjeseci su Abraham Levy i Slavko Lebedinski sa sjajnim člancima Globalizacija i Ciganska ambasada.

Tek smo četiri dana "vani" u novom "ruhu", a e-mail se "usijao". Umjesto da nabrajam što i kako naglašavam da sam počašćen i oduševljen Vašim pismima - gotovo mi je teško vjerovati da nikakvih ozbiljnih napada i diskvalifikacija NIJE BILO!

Za samo četiri dana "odjeknuli" smo od Štokholma do Sidneja!!! Od Beča do Vankuvera!!!

Ja većega priznanja i plaće - NE TREBAM. U isto vrijeme naglašavam da moja zahvalnost nikomu neće napisati panegirika niti ću odustati od oštrih kritika kada one imaju svoje mjesto. Vladimir Kreća Vas neće iznevjeriti: neki su bili Domoljubi, neki opet, Rodoljubi, a ni Patriota nije malo. Ništa zbog toga - ja sam i dalje Pičkoljub. Upravo što volim, iskreno volim, SLOBODU samoopredijeljenja. A, koliko vidim, i Vi, dragi posjetioci ovih stranica, ste časni ljudi sa iskrenom ljubavlju prema slobodi i fair-play-u. Na čast Vam. I HVALA. Vazda.

Pa šta košta da košta.

U međuvremenu internetično & patetično, uell - i sasvim lično,

vazda veselo i sretno,

      iz Kanade od Vašega Vlade.

Povratak na sadržaj www.VladimirKreca.com

This site was last updated 04/26/06