skinuto sa naslovnice Februar 26. 2008.

Pravo, Pravda, Zakon

...milovanje silovanja. TOTALNOGA...

PPZ a NIJE ppz (protupožarna zaštita)! DivotaaaAAAaa!

Dragi moji webonautičari dobrodošli kod Vlade iz Canade i Vaše i njegove ekipe Originalnih Pojedinaca! Danas je na jelovniku PPZ! Nema požara, ništa ne gori, samo CNN osmuđuje TV  (i dr.) ekrane diljem ove planete. Nema detalja.

PRAVO, dakle!

Čudna MENI znanost koja je po nekima NAUKA vazda bila! Cijela priča se svodi da i ja priznajem kako nekom npr. Marsijancu ne mogu PRAVO objasniti do KAO masu knjiguština koje Umnjaci izučavaju kako bi razumjeli suštinu PRAVA! Onda kad to sve izuče oni postaju pravnici. A kad im Država odobri „kvalifikacije“ onda postaju odvjetnici i konačno SUCI.

Ogromna većina najkvalitetnijih znalaca prava KOJI SU DIPLOMIRALI pravo NIKAD ne postanu faktorski čimbenici: ispare, pojede ih maca ili postanu čistačice ki onaj Pero Čmarkić. Kao sasvim običan i NEpravnički školovan dibidustabaniYUs ja sam se OMA sjetio da sam „mačku mater“ čim priđem nekom pravniku: UČIO ME TATA, a njega njegov tata – ili će te pravnik pitat za novac (to je onaj čistač Čmarkić!), a ako te NE pita za novac SRETAN si da samo na novcu završi! A neće. Uglavnom. Ne pitaj kako sam probo.., pa naučJOJ!

Mislim da sam barem tome Marsovcu mogao reći kako PRAVO –kao nauka- ima univerzalne ciljeve izučavanja kulture, povijesti, tradicije i masu toga, e da bi RAZUMJELI KAKO PRAVDU postaviti (odmjeriti) tamo i kako joj je mjesto. Ispada da pravo suštinski izučava mudrost poštenja i istine sa gotovo istim ciljevima ka sama Biblija!

ALI:

E, nit studij nisi završio, okače ti ZAKON o vrat! Trenutačna situacija, trenutačna zatečena vlast, ideologija, ekonomija i.., i uf, još toliko toga UGLAVNOM otpušu pravne znanosti naučne u prvom pojavljivanju na sudu! Ostalo je (ako „ostaloga“ uopće ima!) tzv. (državna) birokrucija...

Zakon je, dragi moj Marsovcu –jer ovi svi drugi ZNAJU- nešto što kroz cijelu povijest čovječanstva UGLAVNOM NISU ispisivali gorepomenuti Umnjaci školovani u pravnim i pravedničkim školama! Interesantno je ponoviti da to svi znaju, a kad ih pitaš ITNO se šokiraju i pomisle da si ti neki afganistanski provokator ruskoga podrjetla...

E, moj Marsovac, zemlja je mala planeta za velkačke istinštine!

A, sad daviš sa tom pravdom!?!

Pa, pravda je najvećim dijelom ka LSD: imaš dovoljno para, slika and turbofolk stereo tresu sve u 16 ili 160 (kako ti se prohtije!, šta pitaš?!) i takoTO. Nema da fali! Dovoljno para znači dovoljno moći: GAME OVER, kritičari i ostala gamad oma OTPADAJU! Pa neka gudale o pravdi nekoj svojoj PODALJE. Od Naših Sudova.

Nisam dragome Marsijancu nit zucno kako se na pomen PRAVDE više i ne smijem: ja pomalo iskreno vjerujem u Boga pa se osjećam dužnim ne pišat baš uz vjetar kad mi kroz uši provlače najstarije i najolinjalije – prostitutke...

KONAČNO

Moj je stav da sam LEGALIST i pusti prava and pravde, onako je kako je napisano u Zakonu, a ko može da plati, Zakon će ga pomilovati!

Šta!?!, imaju i neki drugi!?! Oni koji ne mogu da plate! OK, pa šta s njima?

E, nije moj poso da znam sve! Mrš, ne zapisuj ovo zadnje!

Desilo mi se da sam u prestižnom Country Club-u upoznao ozbiljna poslovna čovjeka koji je trebao moje profesionalne usluge i tako je to krenulo. Čovac bio zadovoljan mojim poslom pa pozvao na gala večeru. BEZ čwarkowa! Oma sam se uvrijedio na nacionalno-religijsko-političkoj bazi bez osovinice, ali sa osovinom i baš kad sam pošao do auta da se otuda vratim sa pajserom, čovac se zgranuo nad mojom boljkom duhovnom, dušovnom and menumentalnom pa kaže aj dođi, ostavi pajser, biće čwarkowa!

...natezali smo se uljudnim glasom o tome ko ima kakvo pravo. Mislim, ja sam fino reko čoeku da je pajser moj i u mojemu autu. I ako ja iz MOJEGA auta izvadim MOJ mislim pajser Unda...

Tu je počela njegova priča.

Ja sam do prije dva dana bio sasvim siguran da SILUJU samo žemske. Ono, da sad ne crtam detalje, ali se slažemo okolu toga.

E, NIJE!

Siluju SVE što se silovat NE da i DA!

U Zakonu (ovdašnjo-lokalnom) postoji pusta biblioteka e da ŠTA je silovanje. U životnoj praksi I OVDJE neki najgnjusniji silovatelji & siledžije su –a na „tehnikalije“-  prošli sudom ki Briggite Bardot Jelisejskim Poljima. Ovršno skoncentrisanim pogledom na neke relevantne libre ZABOLO me u oči kako neki dušmanski silovatelji bijahu i PROSLAVELJNI „oci“, „erojovi“, „pioniri“, „edukatorovi“..., i to nacjojnalni!

Je, i prije mi je tutekarce nešto zaudaralo ali, kako je sud i sudske odluke bolje ne dirat kad oni već ne diraju tebete ONDA sam živio ka i svaki drugi! No, kad sam došao u „sukob“ oko čwarkova na gorepomenutoj večeri taj profesionalc se raspričao i kako sam ja tek vato zrak od bijesa golema pa nisam moga brbljat ČUO SAM ga kako se fali kako je „drmnuo“ svoja prva DVA MILIJUNA dolarova: najkraće – „tehnikalije“!!!! Sudske, mislim zakonske, odnosno izvršne.., ma ko zna.., imo je tzv. dobra advokata sa ne samo jakim odvjetničkim vezama i onda se jedna osrednja prometna nezgoda „razvukla“ u proces gdje je bjelodano dokazano da je on patio, a nevin bio i manje-više, abrakadabra – DVA MILIJUNA dolara BEZ POREZA, a sve u kešu na njegov račun. Poradi – pravde!

Poreski platiše (to smo, jaro, ja i ti) NISU niti slučajno pozvane da o ovom krojenju pravde išta zucnu. Jerbo su demokuratični, misliš? Jok! Ovakve presude (NAJVEĆI DIO!) se NE priopćavaju javnosti. Navodno da neko ne napadne novonastaloga friškoga dvomilijunaša i opljačka ga, a u „procesu“ morebitno i još ozlijedi, pa onda država istomu nesretniku mora platit JOŠ dvaes milijuna... (a ja ovo NISAM izmislio; ostali detalji post-procesne regulative su MNOGO mučniji/SKUPLJI!)

I BAŠ TU mi je „sinulo“ moje prvo otkriće mlake vode! Preciznije rečeno ZAKON NEMA niti slova o MENTALNOM SILOVANJU!

Ne, nemojte se radovati: ni Vaš zakon najdraži, tu kod kuće Vam NEMA niti slova o MENTALNOM SILOVANJU!

Kako samo gnjusno SILOVANJE nije -niti nakon ozbiljnih vijekova odrastanja prava i zakona- NIJE čak niti kompletno definirano, ONDA mi za silovanje uglavnom prihvatamo ono što piše u novinama. Ako, npr. specijalizirane agencije Ujedinjenih Nacija kažu da nekih (gotovo skromnih!) 90tak posto silovanja DANAS u svijetu NIKAD nije „procesuirano“, to se – ne broji. Jer je u rubrici ZANIMLJIVOSTI! Broji se samo ono šta piše u Crnoj rubrici. I – kvita!

Ovdje mi je pobjegao. Onaj Marsovac... misterJOZNO...

Ipak, zamislimo li život u ritmu PRAVA & ZAKONA ZA PRAVDU, onda je zakon ŠUPALJ jer mu fali SVE da zaštiti žrtve mentalnoga silovanja.

Ovdje mi pada na pamet kako je GROZOMORNO pametnu čovjeku pasti u ralje BUDALETINA koje ga udave „sigurnim znanjima“ i dušmanski mu sunčano popodne pretvore u a-ha, jes, jes vala, ma svakako, a-ha...

Ja nisam taj neki pametan čoek ALI baš mislim da Istinski Pametni NIKADA NISU IMALI nešto i blizu ŠANSE sa budaletinama. Uglavnom što je budaletina veća i brezobraznija, Istinski Pametan čovjek je garantirano više RASTUREN, razbucan, rastočen, urnisan.., a toga u zakonu NIGDJE nejma!

Mislim, da zakon zaštiti najpametnije, Istinski Najpametnije među nama...

No.2 INTELEKTUALNO SILOVANJE. Ni toga nema u zakonu. Ovo maca nije trebala navodno „popapati“! Valjda nikome takvo nešto nije palo na pamet...

Nešto kontam: ako je već mentalno dobro i zdravlje Obična Čovjeka Zakonu NEBITNO (jer ga, navodno, ne može adekvatno odmjeriti za tzv. prevednu presudu!) ONDA – zašto bar Pametne ljude ne štitu!?!

Meni je jasno da „mentalnjaci“ dobro dođu u ratu, a kasnije neko treba i u kanalizaciju; pa, kad su se već „prirodno“ napenalili – neka im! ALI, cijeloga života me uvjeravaju da INTELEKTUALCI ka vuku kolo povijesti razvoja, napretka i tako te stvari, pa pronalasci, remote control, cell telephone i sl...

Činjenica je da Intelektualno Silovanje u zakonu NE POSTOJI jer intelektualci su – PEDERI! Eno, ni crikva se ne ustručava. OK, ne baš tako grubo reć, oni to uviju u celofan pa kažu hebo čoeka koji vjeruje bradatu Darwinu! Issva bradurna je bila molto lipja, a dvi ijad lita starija! A, šta je učovnjaci, ni Vas sram šta ne poštujete STARIJE!?!

I tako to. Ma, puno zanimljivo, samo šta ja nisam razumio pa ne mogu baš sad u detalje...

Pravo, pravda i zakon stanuju na RAZLIČITIM adresama (pravo – valjda na vakultetima i sl, Zakon u Domu Vladara, skupštinama, saborima i sl., a pravda - e, i uz najbolju volju pojma nejmam koja joj je adresa...)

NISAM sreo raspoloženu osobu da mi išta od ove „enigme“ bar pojasni. Ja samo vidim da su SVE vrste siledžija PUUUNO zdravije (a i BOGATIJE!) od svojih žrtava. Ja vidim i Papu kako se moli za pravdu u svijetu. Ali ni Njega ni čuo nit vidio nisam da OZBILJNO siledžiji stane (makar) na žulj...

...ja jedem čwarke i čekam. Početak Kamena doba...

...odnekud mi prozujalo kako je pandurja NEGDJE safatala masu internetskih pedofila. Stvar se priopćava na naslovnim stranicama ki nacJOJnalni – USPJEH...! A đe ta ista pandurja bila dok su onu NEUHAPŠENI pedofilomanijaci trgovačkog opredjeljenja pripremali „materijal“ za internet? To niko nije pitao JAVNO. Jer mentalno i intelektualno SILOVANJE – ne postoji. Ne samo u zakonu...

Aj, valjda će barem proljeće.., a ka da će i neki novi ratić...

...milina! - u epohi muškarčina!

Kao i vazda prije,

uz najiskrenije pozdrave

od Vlade iz Kanade.

Povratak na sadržaj www.VladimirKreca.com

This site was last updated 03/06/08