Objavljeno - jest

prekid programa...

Tuesday, January 28, 2003

"pala" mi stranica. Gotovo mjesec dana mi je trebalo da je "dignem". Glavni problem je bila velika misterija ZAŠTO, bolan?

Moram priznati da sam "novost" i sam otkrio slučajno kada mi je moj dragi Profesor iz Beča jednim slatkim emailom skrenuo pozornost da me nejma više na internetu.

Provjerio sam i pomislio "provaljen" sam pa su me "samo" obrisali. Nikako mi to nije bilo drago ali, nakon svih višegodišnjih uspjeha u držanju ove stranice "up and running" shvatio sam sve kao izazov da nađem šaljivdžiju koji me je dotukao do korjena.

I tako kucajući na sva gluha vrata prije neki dan u masi pošte jedna koverta iz Nju whatever city-ja: dear fuckin zbunjivoje Vaš domain registracijski konto je u crvenom i ukoliko oma ne dostavite izvjesnu količinu zelembaća Vaš cijenjeni domain može lahko da sasvim promijeni vlasnika, pa Vi sad izvolte izabrati opciju...

"Otrčim na njizin portal, keknem keku i evo - čudo od misterije riješeno!

A nije da nije bilo ponižavajućih i napornih sati traženja "odgovora"...

E, kad je misterija riješena trebalo je nešto ljudima reć o svemu  tome gotovo mjesec dana praznom na ovoj adresi. Uh, bio sam "zamrsio" buljuk intelektualnih razloga and objašnjenja. Undak sam se morao i obrijati pa mi se omaklo da sam svoju facu u oči pogledam. A nije bilo namjerno, tetke mi. One iz Švicarske.

Znao sam šta MORAM - ukoliko mi se nastavlja sa javnim škrabimiranjem moram sve malobrojnijem posjetiteljstvu ove stranice reći ono šta zvuči najmizernije - istinu.

I  evo napisah je. A dolje u dnu je i moj potpis.

U cijelih ovih mjesec dana "nepostojanja" na moju adresu su stigla samo dva emaila: jedan iz Bosne, a drugi iz Beča. Pametnu čovjeku dovoljno da zaključi koliko smo popularni i koji su nam dometi.

Nikako se ne ponosim tijema "dometima" i otvoreno priznajem da bih i volio i očekivao više ali - činjenice su upravo takove.

Čak me više i ne napadaju za neka moja pisanja, nejma komentara niti prijateljskih poziva i javljanja. No, niti sam sam bio, niti ću sam ostati.

Ako Vam nije baš čisto kako ja to mislim onda posjetite http://www.tuzla.nu, pa pogledajte okolo. Posjetite i http://www.bosnia.ba/muzika/ pa opet pogledajte okolo. I ne uzbuđujte se što su "brojevi" ove stranice "omršavili" - ipak je Vaš VK anonimus, Kanada je hladna i daleka, a sve ovo nikako nije pravljeno za brojeve. U bilo kojemu smislu.

Tako i nastavljamo.

U međuvremenu internetično & patetično, uell - i sasvim lično,

vazda veselo i sretno,    

      iz Kanade od Vašega Vlade.

Povratak na sadržaj www.VladimirKreca.com

This site was last updated 04/26/06