skinuto sa naslovnice 08. marta 2007.

SEKSŠUGAVNOST

***TO NISU GAĆE TVOGA ĆAĆE***

...ponekad i ja Iskreno skinem kapu Amerikenjcovima. Za početak priče (ukoliko Vam engleski ičemu vrijedi!) navratite OVDJE.

SvakaKOKODAKo je dosadno tamburati da oni što se najviše busaju u Vjeru i Boga ISTOVREMENO izmišljavaju, prave i posjeduju najrazornija oružja dostupna svekoliku ljudskomu (bez)umu.., ALI nije dosadno primjetiti sa kojom svekolikom učinkovitošću ti monstruozni industrijski buzdovani satjeravaju u prah SVAKODNEVNO sve više -i po NJIHOVOM priznanju (kuj ono izmisli "koljateraralna šćeta", tetku li mu rodjenu!?!) - sve VIŠE nevinih...

DviiljaditeItisućite godinice čmarne PRVI PUT U POVIJESTI jedna jedina zemlja na planeti je postigla da njojzin (sad pazi sprdnjakuše) OBRAMBENI budžet bidne VEĆI od obrambenih budžeta svih ostalih država na PLANETI - SKUPA!

Kada sam to zapisao i na ovim stranicama desilo se nešto trtljanja ali NIKO nije niti priupitnija o kojoj se količini novca zapravo govori. Pošteno! A i zašto bi!? Pa mi smo svi postali koljateraljci te ako ne valovito talasamo undak ćemo poživti da pokusamo još pokoji McČwarrack (oli, za NEKE - MekČmarak!).

A neki će se omrsti i sa dobrom krevetačnom!

I - ovdje se vraćamo na početak ovega zapišuvanja YUnačkega:

Seksšugavnost!

Jedna od najmoćnijih amerikenjskih televizija ima već mjesecima serijal SAFATAJ PREDOFILA (ovo je moj umetnički, bre, prijevod!).

Kada sam prvi put vidio tu emisiju prije nekih pet-šest mjeseci oma sam preskočio na drugi kenjal jerbo mi se činilo turboidiotskim "namještanjem" i tako to.

Ne mogu objasniti KAKO sam se našao pred ekranom večeras i gledao tu emisiju prvi put od A do the kraj...

Vako: prvo recept - pandurija ima ekipu koja se uključuje u čat na internetu i traži kuj oće krevetušu sa - DJECOM!

ŽAO I BOLNO MI JE što se osjećam dužnim zapisati kako su DJECA osobe ISPOD osamnaest ljeta. Pogotovu ako se radi o KREVETUŠI!

I - molim lijepo - mogu polemisati o gotovo svemu, no opako mi se gade SVI koji relativiziraju taj pojam na bilo koji način! Krevetuša je IPAK  previše ozbiljna rabota da bi se "urelativizirala" u neke sise koje su IZGLEDALE ko da su 25 godina stare! Tu gungululejku nit Vajta s maslom ne bi otpjevao na YUroskliziji 1980te! Čak i da ga - NE pitate...

Daklem - amerikenjska pandurija "čata" sa veseljacima koji SPECIFIČNO njuškaju po internetu da najdu ŠTO MLAĐE "meso". Pandurija uljudno servira 13 i 14 godina "komadove" (PUNOLJETNI glumci, često puta PRAVI).

MS NBC (jedna od najmoćnijih televizija u mojomu sjevernoameričkom kraju) servira ekipu fantastičnih, neupadljivih i potpuno cool profesionalaca koji sve to snimaju sa strane.

Konačno, veseljaci se zapale na komada (namješteno od policije kao "mlado meso") koji ih onda pozove da svrate kod njih doma jer, eto, tata i mama su na Bahamima još samo večeras.

I - oni dolaze ki grešnici na misu. Otvaraju vrata zapaljenih ušiju KAD - TV kamere u facu i voditelj (Chriss Hansen) sa mikrofonom u jednoj i transkriptom čata u drugoj ruci...

Treba imat stomak pa vidjeti ovaj dio priče. A u "naslovnim ulogama" majstora krevetačne sa djecom se pojavljuju obični profili (radnici, neradnici, majstori i itd...), onda oni "srednji", ugledne tate fakultetskog obrazovanja, zvanja i iskustva i - da "stvar" ne ispadne dosadna, ki raketle ulijeću svećenici, vojnici, policajci, RABIN (!?!) i javni tužitelj od preko dvadeset godina najviše zakonodavne službe!!!!!!

NIJE OVO, dragi moji, niti tamo neka seksšugavnost! Baš me zabole šta će bit kažnjeni i šta se sve to S PRAVOM zove kriminal!

Lončići NISU razbijeni jerbo cijelih NIKADA NIJE NITI BILO!!!!

Eno mi onomad uspješna gospoja objašnjavala kako su me čvarci doveli na svakodnevni rally od kauča do frižidera sa sve češćim ćanifastopom, a sve da mi dokaže kako ću se tako mašćom ubit.

E, kad sam joj učevno sprdija kako je ona spiskala pola MMFa na raznorazne operacije da bi NEGIRALA Boga u kojoga se svaki sekund zaklinje (vako - ako vjeruješ u Boga ONDA imaš muda čarna da podneseš sve ono što šezdesete godine po Bogu i Prirodi donose; konačno i sama smrt NIJE pokora!) ONDA joj je puka zanji živac pa mi je odrapila kako a ipak još nisam pedeset i da nejmam nikakvo pravo umastiti se vako jerbo.., jerbo

ŠTAAA, čvarak mu slasni, ŠTA gospojo draga!?

Pa, ovaj, viđaš, masni ne mogu.., ovaj masnoća UTIČE na potenciju!

A, to!, oš reći da je tebi važno što ja vjerojatno nejmam redovitu krevetušu!

I tu je onda počelo seksšugavno do balkenjčaka! Opako sam se rasrdija! Evo mi fitilj mjere već skoro pedeset godina na svakom šanku đe sam se pojavio! I svi su znali da il sam peder il mi je kratak da bi moro u onu knjigu rekordova od kratkoće!

Sad kada je došlo vrijeme da vozim taj reli od frižidera do kauča JOPET me hebedu jerbo ONI ZNAJU da ja NE hebedem! HumkrljušMU njegov koja vrsta sveznadara žive okolu mene!?!

KAKO ja ne znam kome je kratak!? Ma, vidi vraga, nit sam mjerjo, nit me zanimalo! Da li oma da iđem psijatru? Šta je samenom falično da me baš ništa nikad nije vuklo na tu stranu? A, jedem li ja krafne, jedem i zalivam pivušom (sa nešto čvaraka između, tek da se nađe) NO moja gospoja oće "diskusiju" privest rezultatu! Ona, zapravo oće da ja priznam kako su me čvarkovi impotencijalizirali!

Gotovo se skinem da joj pokažem onaj fitilj i dvije nezgodne, a sasvim ručne "kragujebojke". Neobrijane...

Udahnem, gricnem čvarak-dva i pogledam je ravno u one mladalačke oči kupljene na zadnjoj plastičnoj samouljepšanciji po popustu specijalnom plaćene jedva nešto preko 20 iljadatisuća amerikenjskih zelenei novčanih jedinica.

Viđaj, lipa moja gospoja đe si me dovela: ti si svoje lice - u 65oj sa parušinama koje ja još nit sanjat ne mogu - dovela u blistave rane tridesete; sise su ti ŠUTI KAD JA GOVORIM!, daklem, sise su ti u ranim dvadesetim; ono dolje je ono dolje - potopljeno u skupu dizajnersku svilu i još skuplje parfeme. Ne znam šta ti je u glavi ALI iz duše ti - zaudara! Viđaj vako - ako TI sa 65 godinica još vazda brojiš krevetuše i tako to DRUGIMA oko sebe onda je TVOJ seksšugavni jad DOŽIVOTAN I MONSTRUOZAN!

Nije odapela, Još. Ali, najzad je uslijedio - RAZGOVOR!

Da, KAKO ja znam!?!

Eno mi još prošloga ljeta Robert Marić napisa Kill pedofil, imo sam i ja na vratu razne i zarazne ALI - potrošio sam cijeli život i nikako da otkrijem zašto teorija seksualnog identiteta nije odmakla od KAMENA DOBA...

Evo gledam isteriju kontra pornografije and pedera i prostitucije, a svaki dan nam glavuše zabijaju dublje u pijesak da bi nas lakše guzili i.., i šta još sve ne SAMO niko ne može da se "sjeti" kako se TO nama dešava!!!!

Javnost, duhovnost i obrazovanost gotovo unisono šute o najvećoj monstruoznosti "intimnoga & privatnoga" - incestu!!!!!

Gospoja se - složila! I ispričala mi priču. Podugu.

Evo, kaže, do maločas je bila uvjerena da sam ja samo još jedan masni internetski drkadžija (libijski: onimanisimus), a sad ZNA da sam ja velkački i masni - pišac! I, onako, usputno, aj sad napiši neku, da se zna..

Oću, evo da oću! A koji turac mogu stavit pod naslov SEKSŠUGAVNOST!?!

Nije mi znala reć. A jest se nasmijala...

Kao i vazda prije,

uz najiskrenije pozdrave

    od Vlade iz Kanade.

Povratak na sadržaj www.VladimirKreca.com

This site was last updated 03/08/07