ma, i Bog voli šampione....

Mr. ZGOVAN Čmarkić, jr.

...evo otkrića: Vaš dragi i nikad prežvakani - a gore i dolje POTiPISANI Vladimir Kreća - na internetu je prisutan ohohhoo. Ipak, na znanje beskrajnim američkim državnim "spajderima" punim i pravim imenom i prezimenom na internetu se potpisujem od Božića 1995. kada mi je nekad i brat i najbolji prijatelj Armand rekel da se fukam u svoju srbočetničku govnjaru te da mu je baš žaj što me onomad u Petrinji - a dok smo se ožderooblokavali u Ribljem restoranu - nije skrtatil za tu masnu glavudžu. Moju.

Armand je bio moj brodski radiotelegrafista godinama i išli smo k meni doma često. Na pečenje, pivušu i sl. moralnopolitičke aktiunosty. A on je činio sve da se još i svidi mojoj jedinoj rođenoj sestri...

Onda mi je pala na pamet ova uplavo zapisana SUMOtvorevina:

... nisam ja stručnjak za kemiju, a znam sve o genima; a šta Vi znate o jeziku dok ste na "VI" sa fonemima? A? Ma, jok!, Ništa tu nije bez veze samo se - ki pijan plota - borimo za svoje kaveze

Ajmo prvo o mojim supertajnim identitetima na imternetu. A prije 1995te.

Pičkoljub, PKLJ, PKLJ001 i PKLJ007. Jo, to su bila vremena! Sve je ovisilo o onoj sintaksi pa su imali grda veslja da me skužu. Prvo se vrtilo da DOD (drkadžija more  bit samo drkadžija), ali se ispostavilo da u tome drkanju fali MASTurBAcije. Je, primjetilo se i sos Marsa da to nejma nike veze sa čak niti izvitoperenim sehom. U proljeće 1996te sam i sam morao objasniti čitaocima ove stranice koji su mi se osobno požalili da im djeca postavljaju neugodna pitanja kad na ovu stranicu nalete.

Vako: meni je još 1989te bilo jasno da me više nikad Jadran vidit neće (evo je skoro dvaes godina tome, a oni Marić me zajeba i kaže da ima dalmacijaCement vina upola cine u dobru konobu, tamo u Kaštela, oma kod Solina...).

Kada sam se - nakon petogodišnja vakulteta u Beču - najzad zadomio u zadnjoj kaubojskoj prijebini ove planete, skužio sam da ispred mene vozi dilber na čijem autu glomaznim slovima (a nije ćirilicom, pogodite ZAKAJ!) piše USTAŠA OD 1918! Je, istovremeno je bilo nekoga govora kako Rvackoj trebaju neki krediti i tako to. Godina je 1995ta. Ajde, oprostimo mu jer čovac očito pojma nejma gdje živi, emgleski ne zna da bi mogao razumjeti šta SVAKI lokalni radijo tandrče svakih 15 minuta i tako to.

Najljepše je što u Kalgariju, osobito u to doba, svaka dva majmunčića nepismena mogoše osnovati stranku i ondak praviti piknike sa jeftinijom cijenom lokačine i dr.

Daklem jedni su bili Domoljubi, drugi Rodoljubi, a treći Patriote. DRP balkenjska bratija ciganoidnoga profila brez obzira na krupnost oli sitnost - zuba..

Kako ja ipak nisam pao s Marsa, a nekako sam morao biti svrstan ondak sam ISKRENO rekel PIČKOLJUB!

Preveli su to u - pizdolizac...

Kad im nisam nikaj rekel nazad, oma su zaključili da sam - peder!

Vratimo se malo mojemu NEKAD bratu i friendu Armandu, gorepomenutom.

On mi je zalijepio "srbočetnički smrad" (uzdržavam se već deset godina da ta pisma u presliku ovdi ne objavim!), a da nije uzeo u obzir GDJE i KOD KOGA je DOMA svraćao GODINAMA (mislim, jedno 10, 11, 12 godina i neka više; nisu ni meni sve brojke vazda na okupu ali i on će se i danas složiti da JEST bilo više od decenije) i to za Božić. 1995te. Koju godinu kasnije mi piše da ga spašavam jerbo je sve u turcu, a on je elektroničar, i eto da bi mi napravili poslovni lom. Niđe nacije, niđe smrada, nike politike...

Nazovem onu moju istu sestru. Ona kaže zovi Antu u Split. I ja učinim taj poziv. Ante Paštar više nije tamo. OK.

Onda dođe ki na dlanu iz neočekivana pravca: moj brat i friend NIKAD nije bio BLIZU bilo koje fronte osim šta je turbošvercal sve, svašta i sa - SVIMA...

Toga dana sam ja postao SARMINATOR. Kasnije i Sarminator001 i Sarminator007. Ove druge 00 sarminatore ste već primjetili kao sukcesiju "originala"...

Sad bi bilo dosadno da baš sve odam. Recimo da se odnedavna pojavljujem na nekim forumima kao OPAnaK007...

Pa kuj mi je ondak Mr. (ovo je skraćenica za MISTER, a ne magistar, koji ja jesam već dvije sezone) Zgovan Čmarkić jr. (ovo je skraćenica za žunior, a ne za džanitor koji sam ja uglavnom bio u doslovnom, ali i prenesenom sranj.., ovaj stanju)!?

E, to je - misterija.

Mr. Zgovan Čmarkić jr. je nevidljiva provincijska funjara koja šuti i trpi dok se ne nađe u poziciji da sazna nešto o vama ili meni (sasvim svejedno) i onda sve to reciklira umno u ono što ni glasovite "radio mileve" ne mogu niti zamisliti.

U udžbenicima specijalnih and psiholoških ratova to je onaj sadržaj i način koji je poznat javno pod imenima Goebelsa, Rumsfelda, Karadžića te, konačno i Mr. Zgovan Čmarkića jr.

Snajperi, heba te kiša. Bureka. Sa sirom. A to se onda ne zove burek. Već - sirnica. Tako je govorio Muharem...

Eno i Đapića ufatlo. Pa igra - košarku! Ajde da ima i debeloguznijih od meneME. Za sve ti, Ante, HVALA.., još samo da  - oćelavi!

E, da - ovdi komzervatifci zdrmali svoj prvi budžet koji Vi ne kužite šta je pa ću Vam prevest: samostalne i neodvisne (neodvisne DBAPUT potcrtano) Canade državni PROračun (ovdi PRO stoji za PROfesionalan). Najkraće: Indijancovima ukinilo samo pet milijardi, najmanje plaćenima podignut porez na zaradu, najnogatiji dobili punu košaru "koncesija" jerbo oni zapošljavaju one maločas pomenute bijednike pa im treba para da tu žgadiju nekako i plate... Profesionalno. Jest, bome - kuj bi se tome sad mogel isčuđavat...

Je, primjetil sam da su neki 26 puta plakali za Tita. Ovih dana. Mr. Zgovan Čmarkić jr. - nije. Čim je zbriso preko grane - oma je postal DEMOKRUTA. I nacjonalno osvješćen do balčaka. Evo je svojoj naciji sa debela zapada - a nakon više od decenije "boljitka" poslal debeli - turac. Kad stigne, poslat će i dva. Turca. Da ne budu usamljeni u zahebanostima balkenjskih gudura.

Ja iđen kupit opanke. Jerbo ja nisam demokurta. Ja sam (svaka čast PKLJ, Sarminatoru.., čak i S/p/erminatoru) ipak samo seljačina koja je na neki mastan zajeb kupila električnu računaljku (libijski: compeuTEtur), pa ondak stolicu na koju mogu sjest, onda.., još tako toga i prskadem po internetu - as a result of above mentioned astivities

Mr. Zgovan Čmarkić jr. je fini gospon. Kojega nećete primjetiti. Do slijedećeg rata na Balkanu.

Život piše romane, mi čitamo stripove; Alane, Forde, đe nalazite sve te tipove!?!

Hvala, kao i vazda prije,

uz najiskrenije pozdrave

    od Vlade iz Kanade.

Povratak na sadržaj www.VladimirKreca.com

This site was last updated 05/11/06