napadajovi

Vladimir Kreća

   SVI SU ZA MIR, JA SAM ZA RAT - RAT UMA, DUHA I SLUHA!

 

 

ovih dana se pojavilo nekoliko dosadnih (a i napadnih) e-maila na mojoj privatnoj adresi. Sadržaj je uglavnom intelektualni - em da ja kopiram (NIKAKO kapiram) druge spisateljove, piscove, nounare i tako to. Najkraće mi rekosche - jebo ti sliku svoju plagijatorsku, a šta ORIGINALNO ima u kopiranju već viđenoga.

Još dodaju kako ja skrivam svoje tragove, porijeklo i prošlost svoju sivu od moje mornaričke uniforme bivše JRM i masu možebitnih zločina nad ničim izazvanim šibenskim šankovima.

Ukratko, umjesto božićne čestitke upališe mi živac sa teškim napadima na moje revolucijonarne stečevine and demokracke tekovine, a ocrniše mi i prošlost svijetlu. Ma, gadan neki narod!

Reagiram žurno i (ne)kulturno - objavljujem grafički prikaz jedne moje pjesme iz 1983., sa tadašnjom mojom adresom i tadašnjom mojom nasilničko-osvajačkom slikom na kojoj se očibodno vidi da sam bio opako čupav i nepočešljan iz čega se može puno toga izvući, zaključiti a i povući, ak već insistirate.

Na kraju, dragi moji napadačovi, HVALA Vam za ovaj ne baš previše očekivani napad - podsjetili ste me da sam nešto iz toga doba i sačuvao. I - NE nije me sramota već sam Bogu zahvalan što sam sve to mogao i bio. Mnogi moji sjajni prijatelji iz toga doba nisu u stanju da se okrenu i prisjete KAKO i ŠTO je doista BILO.

Umjesto da ćelave i stare dostojanstveno oni su u ime Naroda pljuvali Boga jerbo su danas u ime Boga popljuvali i opljačkali taj isti narod. Zato oni ne smiju imati sjećanja i zato ja dobivam e-maile intelektualne...

Gospodo blagdansko je vrijeme, opustite se - Vlada Kanada se trenutačno ožderava, loče i nema namjeru da obnavlja blatnjave balkanske megalomanije, histerije & paranoje. Ak' sam Vas malo negdje kritikicnuo - ma koji Vam je kurach čarni, zar niste primjetili da NITI JEDNO relevantno ime NIKAD nisam pomenuo!?

Kradite u miru bojovnici Svoje Pravde - Vlada Kanada Vas NE ISLEĐUJE...

I sad na kraju da li i Vama da čestitam Božić? Ma jok! Bidnimo civilizirani - vrijeme je Ramazana i neki divni ljudi po cijele dane ne jedu. Jer postoji nešto što oni DOISTA poštuju. A ja njima skidam kapu i čestitam.

Bojovnici Svoje Pravde, gdje je Vaš primjer?

Sasvim nepolitički pozdravi,

iz Kanade od Vašega Vlade.

Početna stranica  ** Proza & Poezija ** Original Individuals ** Moja planeta ** Mozaik ** DISCLAIMER

Design & Publishing: Vladimir Kreća

Thursday March 09, 2006